UK | DK

West Port

West Port er en af Englands førende producenter af specialfremstillede trævinduer og døre. Produkterne sælges primært på det britiske marked for renovering og offentlige projekter.

Grundlagt 1997 - indtrådt i DOVISTA Gruppen i 2006
Produkter Vinduer og døre i træ og træ/alu
Særlige kvaliteter i specialtilpasninger
Geografi England
Marked Renovering og nybyggeri
Salgskanaler Direkte salg til entreprenører og forhandlere

Produktsortimentet omfatter bl.a. vinduer og døre, der opfylder de meget skrappe krav til bevaringsværdige ejendomme i England.

West Ports produkter fremstilles af de bedste materialer og i overensstemmelse med gamle snedkertraditioner og best practice på miljøområdet. West Ports sælger sine kvalitetsdøre og vinduer til almennyttige boligforeninger, offentlige byggerier, store entreprenørvirksomheder, trælasthandler og byggemarkeder på det engelsk marked.

West Port anses for at være en Englands mest moderne og teknologisk avancerede producenter af specialfremstillede trædøre og -vinduer. Virksomhedens nye 16.250 m2 store fabrik ligger i udkanten af Lake District-området og kan håndtere alt fra små enkeltstående specialordrer til store offentlige byggeprojekter. 

Med sit stærke fokus på kvalitet og miljø spiller West Port, som initiativtager, en vigtig rolle i branchefællesskabet Wood Window Alliance.