UK | DK

DOVISTA Gruppen

DOVISTA Gruppen er en ledende gruppe af virksomheder og brands på det nordeuropæiske marked for vinduer og yderdøre. Gruppen består i dag af 9 selvstændige brands, der med 4.000 medarbejdere producerer og markedsfører døre og vinduer i Danmark, Norge, Sverige, England, Tyskland, Irland og Polen.

DOVISTA Gruppen er ejet af det danske DOVISTA A/S.

DOVISTA Gruppen består af virksomheder med selvstændige identiteter og markedsstrategier, forankret i lokale markedsforhold og tætte relationer til vore kunder. Alle virksomhederne samarbejder om at skabe læring og synergier mellem de forskellige brands og styrke gruppens fælles kompetencer og kvaliteter. Det arbejde kalder vi Distinctive Brands - Shared Excellence. Vi betjener vores kunder og markeder som Distinctive Brands og udvikler os sammen gennem Shared Excellence.

DOVISTA A/S praktiserer et aktivt og engageret ejerskab gennem blandt andet koordinerede aktiviteter inden for strategisk forretnings- og markedsudvikling. Samarbejdet i gruppen skal bidrage i hver enkelt virksomhed og det samlede fællesskab til en fortsat skærpelse af vores konkurrenceevne, til gavn for vores kunder og ejere.

DOVISTA A/S ejes 100 % af danske VKR Holding A/S - en af Danmarks mest velrenommerede virksomheder med ca. 14.900 medarbejdere og aktiviteter i mere end 40 lande.

.