UK | DK

DOVISTA Gruppens værdigrundlag

DOVISTA Gruppen har 3 grundlæggende og fælles værdisæt, der er ledetråde for både medarbejdere og ledelse.

Vores fælles grundlag skal effektivt bidrage til kvalitet og konkret værdi for vores kunder, samfundet, medarbejdere og virksomheden:

• Ansvarlighed og lederskab
• Samarbejde og begejstring
• Arbejdsplads og resultater

 

Ansvarlighed og lederskab

Vi påtager os alle et individuelt og fælles ansvar. Ved at påtage os ansvar sørger vi for, at problemer bliver løst og ikke bare flyttet. Vi er effektive og samvittighedsfulde medarbejdere og gode kolleger, der behandler hindanden med respekt og konsekvens. Sammen skaber vi produkter og viden, der gør en forskel og bidrager til menneskers trivsel og samfundets bæredygtige udvikling. Vi påtager os lederskab på alle niveauer for at sikre fælles retning og timing, handlekraft og konsekvent eksekvering.

Samarbejde og begejstring

Vi er en attraktiv og efterspurgt dør- og vinduesproducent for kunder og leverandører - stabil, økonomisk velfunderet, lyttende, serviceminded, ordholdende og konkurrencedygtig.
Vi er en søgende, vidende og kompetent partner, der i samarbejder med forskning, erhvervsliv, lovgivning og myndigheder bidrager til at skabe mere viden, gensidig værdi og en bæredygtig samfundsudvikling.

At arbejde med vinduer er at arbejde med menneskers livskvalitet og bæredygtige svar på globale udfordringer. Det arbejde begejstrer og motiverer på mange forskellige måder, som de, der kommer i kontakt med DOVISTA Gruppen, skal kunne mærke og føle.

Arbejdsplads og resultater

Vi er en god og attraktiv arbejdsplads med ordnede forhold, social støtte og åbne udviklingsmuligheder. Vi har en effektiv og fleksibel organisation, der motiverer og inspirerer hver enkelt til at tage initiativ og gøre sit bedste, og vi indbyder til at bidrage til fællesskaber og at løfte i flok.

Vi skaber en sund forretning med et økonomisk resultat, der giver os handlefrihed og er i overensstemmelse med vores ejeres forventninger. Vores resultat skal både muliggøre en fortsat udvikling af DOVISTA Gruppen og samtidig give vores ejere mulighed for at realisere deres mål om at bidrage til en positiv samfundsudvikling.